Team

Even voorstellen wie wij zijn. The Up Company: een klein en hecht team. Op elkaar ingespeelde professionals met een brede verscheidenheid. ‘Samenwerken is ontwikkelen’, dat is de overtuiging van The Up Company. De beste mensen, voor het optimale resultaat.

The Up Company oprichters Niek en Colin vullen elkaar naadloos aan. Menig opdrachtgever geeft gedurende de implementatie en uitvoering van een traject aan dat het conceptmatige en innovatieve denken van Colin in combinatie met het solide, pragmatische en structurele handelen van Niek als zeer effectief en complementair wordt ervaren. Hierdoor worden vernieuwende en innovatieve zaken daadwerkelijk

uitvoerbaar en zijn blijvend nadat The Up Company het stokje overdraagt aan de interne organisatie van de opdrachtgever. De toetreding van Frank tot de kern van The Up Company heeft deze wisselwerking alleen maar verder versterkt, niet in de laatste plaats door zijn gedegen kennis en ervaring in veranderprocessen en Learning & Development, enthousiasme en drive.

Maak kennis met de partners van The Up Company

Niek Sauter | Partner

niek.sauter@the-upcompany.nl
+31 (0)6 30 39 63 01

Niek is een succesvolle businessconsultant, die directies en managers ondersteunt met ontwikkelprogramma’s en in hun eigen ontwikkeling. Hij is actief in de zakelijke dienstverlening, veelal in de advocatuur, accountants- en bankwereld. Maar ook zorg,- productie- en handelsbedrijven staan op zijn referentielijst.

“Veel vakinhoudelijke professionals zien zich op enig moment geconfronteerd met een (meer) leidinggevende positie. Dit vraagt vaak een andere werkbenadering, opstelling en gedragsstijl om daarmee iedereen in de gewenste richting te krijgen. Ik begeleid dergelijke processen op een ondersteunende wijze, waarbij het resultaat meetbaar dient te zijn. Ik doe dit op een directe, maar respectvolle wijze en met een groot relativeringsvermogen. Ook wel ervaring genoemd…”

Niek is partner en medeoprichter van The Up Company. Hij mag de volgende organisaties tot zijn relaties rekenen: Van Doorne, KienhuisHoving Advocaten, Wybenga Advocaten, DRV accountants & adviseurs, PwC, Elzakkers & Partners, Rabobank, ING, De Telegraaf, Schiphol Groep, Argos Oil, Stork Fokker, Zimmer Biomet.

Colin Sewalt | Partner

colin.sewalt@the-upcompany.nl
+31 (0)6 29 28 29 29

Colin adviseert en begeleidt bedrijven bij het opstellen en uitvoeren van (strategische) veranderplannen. Door zijn brede ervaring in het optimaliseren van bedrijfsresultaten in met name de financiële en vastgoedsector in Nederland en België wordt hij veelal gezien als insider.

“De doorvoering van veranderingen in organisaties gaat dikwijls moeizaam. Dagelijks ben ik bezig met uitdagingen en oplossingen in verandermanagement. Bij organisatieveranderingen moeten medewerkers zich vaak aanpassen, terwijl mensen juist van nature huiverig zijn om hun denk- en werkwijze te veranderen. Vandaar dat ik me de afgelopen tien jaar heb ontwikkeld in de menselijke kant van het spectrum. Succes van organisaties zit in het gedrag van mensen. Door het functioneel inzetten van succesvolle theorieën, kennis uit de branche en competenties van mensen kom je tot de mooiste resultaten.”

Colin is medeoprichter en drijvende kracht achter de werkmethode van The Up Company. Organisaties zoals Rabobank, ING, Argenta, Stadlander, Vooruitzicht, Amvest, ION, PwC, HERAS, DRV accountants en adviseurs, ABK bank, Visser & Smit Hanab werk(t)en succesvol met hem samen.

Frank Steenhuizen | Partner

Frank begeleidt management- en directieteams in zakelijke dienstverlening, logistieke dienstverlening en retail en was architect van vele transities bij organisaties. Hij benut daarbij zijn ruime ervaring als business consultant en coach en helpt organisaties een nog betere aansluiting bij klanten te krijgen.

“Wat ik veel zie is dat het (senior) management vooral inhoudelijk goed onderlegd is. Een uitstekende kennis van de eigen producten en diensten, met soms minder oog voor wat klanten beweegt en de context. Organisaties kunnen veelal een vervolgstap in hun ontwikkeling maken door nog meer in de schoenen van de klant te gaan staan. Dus niet alleen maar goede producten of diensten leveren, maar door verregaand mee te denken en te ontzorgen. Door de klant een stap voor te zijn en te weten wat hem/haar drijft. Dit vereist een andere kijk op toegevoegde waarde, op dagelijks gedrag en dat leer je niet uit de theorie…. Dit leer je door te doen. Ik coach directies en senior management dan ook consequent in het zetten van meetbare stappen over een langere periode, waardoor (gedrags)patronen veranderen en hun klanten loyaler én enthousiaster worden over de samenwerking.”

Frank is partner bij The Up Company en actief voor opdrachtgevers zoals Worrell & Jetten, Boonzaaijer & Merkus, GCO, Sanoma, ANWR Garant & Sport 2000, Rhenus Logistics, AniDis, Versele-Laga, Amvest, T-Mobile, Q-Park, PwC en Rabobank.