Onze aanpak

The Up Company is uw Trusted Advisor en Trusted Mentor. Wij staan voor een mensgerichte aanpak. Waarbij de actuele marktomstandigheden van úw organisatie óns vertrekpunt zijn. Onderscheidend? Ja. Dat zijn we. Want verandertrajecten maken we meetbaar. Effecten en resultaten tonen we zonder omwegen aan.

Trusted Advisor / Trusted Mentor

Onze Trusted Advisor/Trusted mentor-aanpak start met een functionele analyse. Volgens het M3-model: onderzoek de wensen van Markt, Management en Medewerker. En leg de uitkomsten over elkaar. Ontwikkel vervolgens een praktische aanpak op basis van het 70:20:10-principe: 70% wordt in de praktijk geleerd (en gemonitord!), 20% bestaat uit goede begeleiding en coaching, 10% uit reguliere kennisoverdracht.

Elk verandertraject meetbaar

We monitoren het gehele proces. Dit is continu meetbaar en we kunnen waar nodig direct gericht bijsturen. The Up Company werkt vanuit een top-down benadering: de verantwoording en eigenaarschap liggen bij directie/management. Die heeft daarmee een belangrijke taak in de aansturing en begeleiding van medewerkers. Zo realiseren we tegelijk een optimale borging van de cultuur van een organisatie.

De Trusted Advisor Aanpak haalt meer rendement uit uw organisatie.

Onze inspiratiebron: The Wright Brothers

Als inspiratiebron kijken wij bij The Up Company graag naar de gebroeders Wright. Fietsenmakers van beroep. Maar ook: op 17 december 1903 de eersten die gemotoriseerd vlogen. En dat terwijl ‘concurrent’ Samuel Pierpont Langley forse financiële steun van de overheid genoot om datzelfde te bereiken. Wilbur en Orville Wright waren hem voor. Puur en alleen omdat zij de wil hadden. En: de goede mensen om zich heen. Samen streefden zij een droom, een doel na. De juiste mensen met de juiste wil! The Up Company is er zeker van: deze filosofie geldt nog altijd…

MEER WETEN? NEEM NU CONTACT OP!

Niek Sauter

niek.sauter@the-upcompany.nl
+31 (0)6 30 39 63 01

Frank Steenhuizen

Jurgen van Opdorp

jurgen.vanopdorp@the-upcompany.nl
+31 (0)6 24 53 07 22