Team

Even voorstellen wie wij zijn. The Up Company: een samenwerkingsverband van inhoudelijke professionals, met een brede verscheidenheid en achtergrond, die goed op elkaar ingespeeld zijn. ‘Samenwerken is ontwikkelen’, dat is de overtuiging van The Up Company. De beste mensen, voor het optimale resultaat. Gebouwd door en rond een klein hecht team:

Partners Niek, Frank en Jurgen van The Up Company vullen elkaar naadloos aan. Onze opdrachtgevers waarderen het solide, pragmatische en structurele handelen van Niek als zeer effectief. De gedegen kennis en ervaring van Frank op het gebied van veranderprocessen en Learning & Development is daar uitermate complementair aan. Jurgen neemt als businessconsultant jarenlange bancaire ervaring mee en wordt vaak door opdrachtgevers gevraagd om mee te denken over toekomst en talentontwikkeling.

Het resultaat? Vernieuwingen en innovatieve zaken die The Up Company een opdrachtgever brengt, zijn ook daadwerkelijk uitvoerbaar en werkbaar. En dat blijven ze ook, nadat we het stokje overdragen aan de interne organisatie van de opdrachtgever. Niet in de laatste plaats, omdat we ook ons enthousiasme en een enorme drive meebrengen om die kennis over te dragen! Én omdat we het van belang vinden dat veranderingen goed geborgd worden in organisaties.

Maak kennis met de partners van The Up Company

Niek Sauter

niek.sauter@the-upcompany.nl
+31 (0)6 30 39 63 01

Niek is een succesvolle businessconsultant, die directies en managers ondersteunt met ontwikkelprogramma’s en in hun eigen ontwikkeling. Hij is actief in de zakelijke dienstverlening, veelal in de advocatuur, accountants- en bankwereld. Maar ook zorg,- productie- en handelsbedrijven staan op zijn referentielijst.

“Veel vakinhoudelijke professionals zien zich op enig moment geconfronteerd met een (meer) leidinggevende positie. Dit vraagt vaak een andere werkbenadering, opstelling en gedragsstijl om daarmee iedereen in de gewenste richting te krijgen. Ik begeleid dergelijke processen op een ondersteunende wijze, waarbij het resultaat meetbaar dient te zijn. Ik doe dit op een directe, maar respectvolle wijze en met een groot relativeringsvermogen. Ook wel ervaring genoemd…”

Niek is partner en medeoprichter van The Up Company. Hij mag de volgende organisaties tot zijn relaties rekenen: Van Doorne, KienhuisHoving Advocaten, Wybenga Advocaten, DRV accountants & adviseurs, PwC, Elzakkers & Partners, Rabobank, ING, De Telegraaf, Schiphol Groep, Argos Oil, Stork Fokker, Zimmer Biomet.

Frank Steenhuizen

Frank begeleidt management- en directieteams in zakelijke dienstverlening, logistieke dienstverlening en retail en was architect van vele transities bij organisaties. Hij benut daarbij zijn ruime ervaring als business consultant en coach en helpt organisaties een nog betere aansluiting bij klanten te krijgen.

“Wat ik veel zie is dat het (senior) management vooral inhoudelijk goed onderlegd is. Een uitstekende kennis van de eigen producten en diensten, met soms minder oog voor wat klanten beweegt en de context. Organisaties kunnen veelal een vervolgstap in hun ontwikkeling maken door nog meer in de schoenen van de klant te gaan staan. Dus niet alleen maar goede producten of diensten leveren, maar door verregaand mee te denken en te ontzorgen. Door de klant een stap voor te zijn en te weten wat hem/haar drijft. Dit vereist een andere kijk op toegevoegde waarde, op dagelijks gedrag en dat leer je niet uit de theorie…. Dit leer je door te doen. Ik coach directies en senior management dan ook consequent in het zetten van meetbare stappen over een langere periode, waardoor (gedrags)patronen veranderen en hun klanten loyaler én enthousiaster worden over de samenwerking.”

Frank is partner bij The Up Company en actief voor opdrachtgevers zoals Worrell & Jetten, Boonzaaijer & Merkus, GCO, Sanoma, ANWR Garant & Sport 2000, Rhenus Logistics, AniDis, Versele-Laga, Amvest, T-Mobile, Q-Park, PwC en Rabobank.

Jurgen van Opdorp

jurgen.vanopdorp@the-upcompany.nl
+31 (0)6 24 53 07 22

Jurgen is een ervaren businessconsultant, actief in de zakelijke dienstverlening. Zijn jarenlange bancaire ervaring maakt dat hij met een brede blik naar organisaties kijkt. Hij adviseert directies en management bij het vormgeven van hun toekomstplannen. 

“Wat maakt een organisatie toekomstproof? Hoe zorg je dat jouw bedrijf/organisatie wel echt verbinding maakt met de klant? Hoe zorg je voor een klantgerichte, servicegerichte organisatie waar mensen graag willen werken, klanten graag klant willen zijn en zich ook nog echt klant voelen? Dit is waar veel directies, managementteams jaarlijks veel tijd insteken adhv jaarplannen etc. De implementatie en borging in de organisatie is veel belangrijker en het vraagt lef om te kunnen veranderen.”

Jurgen is partner bij The Up Company en actief voor opdrachtgevers zoals Rabobank, FactorKV, Point2IT, BrandNewIdea, TweakIP, ING, Brisker Group, Financieringsgilde, Hoffmann Fiscaal Advies.